Nyhetsbrev

Senast ändrad: 12 juni 2019
Nyhetsbrev750.jpg

Välkommen att använda SLU:s verktyg för att skapa och skicka ut digitala e-brev.

SLU:s kommunikationsavdelning har valt verktyget Apsis Newsletter Pro för att skapa och skicka ut externt riktade digitala e-brev. Verktyget ger bra möjligheter till att följa upp utskick och är relativt enkelt att använda. En annan fördel är att verktyget hanterar prenumerationsregistret för ditt nyhetsbrev. Läs mer om varför du ska välja ett digitalt e-nyhetsbrev.

Formen är klar, det är bara att börja skapa...

Vi erbjuder alla på SLU, som vill skapa och skicka nyhetsbrev per e-post, att använda verktyget. SLU:s kommunikationsavdelning har gjort en standardmall som bland annat kompletteras med ett unikt sidhuvud för varje nyhetsbrev. Läs mer om hur du får ett sidhuvud för ditt nyhetsbrev.

Vad kostar det?

Kommunikationsavdelningen står för ett grundkonto där ett antal utskick och mottagare upp till en viss gräns ingår. Hittills har kommunikationsavdelningen inte tagit ut någon avgift av användarna för ge tillgång till verktyget, men det kan komma att bli aktuellt framöver. För nyhetsbrev som innebär större utskick och stort antal prenumeranter kan underkonton beställas, med separat fakturering.

Lär dig verktyget och få tips

Innan du börjar behöver du en introduktionsutbildning i hur du använder verktyget. Läs mer om aktuella utbildningstillfällen och och anmäl ditt intresse. Du kan också ta del av några tips när du ska producera ett e-brev.

Sidansvarig: mia.peterson@slu.se