Hoppa till huvudinnehåll

Fakulteten för naturresurser och jordbruksvetenskap (NJ)

Här hittar du information som är specifik för dig som hör till NJ-fakulteten. Sådant som rör alla anställda finns på de centrala sidorna, se huvudmenyn.

Skärmdump som visar megamenyn på fakutletssidan.

Mest besökta

Här finns länkar till några av de populäraste sidorna. Från menyn i sidans topp når du mer information om organisation, verksamhetsstöd och aktuellt (se bilden).

Dekanbrev: Möjligheten att påverka forskarutbildningen

Nästan femtio nyantagna doktorander blev det förra året, och ungefär lika många hann att disputera. Kvalitetsarbetet för forskarutbildningen har börjat med en ny omgång och resultatet ligger till grund för fortsatt arbete.

Petra Fransson, vicedekan för forskningsfrågor, foto.

IDA – Interdisciplinary Academy

IDA – Interdisciplinary AcademyInterdisciplinary Academy (IDA) är en tvärvetenskaplig satsning vid SLU som syftar till att stärka den tvärvetenskapliga kompetensen vid hela universitetet.

Medfinansiering av doktorander

Fakultetsnämnden beslutade våren 2022 om att medfinansiera externfinansierade doktorander som anställs vid fakulteten inom perioden 1 januari 2023 – 31 december 2026.

Två sedlar med valören 100 ligger staplade, med en grön sedel delvis skymd bakom en svart sedel som ligger framför. Illustration.

Stipendier

Här finns utlysningar av fakultetens stipendier och forskningsanslag. Det finns utlysningar för både studenter och yrkesverksamma.

Hand som håller några guldmynt. Ett plantskott växer från mynthögen. Fotomontage.

Nyheter från fakulteten

Publicerad: 14 december 2023 - Sidansvarig: mw-red@slu.se
Loading…