Hoppa till huvudinnehåll

Välkommen till SLU!

Välkommen till Sveriges lantbruksuniversitet, SLU. Vi hoppas att du ska trivas på din nya arbetsplats. Här har vi samlat information speciellt för dig som är ny på SLU. Vill du veta mer så titta runt här på vår medarbetarwebb. Har du ytterligare frågor efter det, vänd dig gärna till den som har hand om personalärenden på din institution eller avdelning.

Det här är SLU

Hos oss finns kunskapen och verktygen för att skapa förändring på riktigt. Vi bidrar till något större och helt livsavgörande. Genom utbildning, forskning och miljöanalys skapar vi förutsättningar för en hållbar, levande och bättre värld.

SLU är du – en film om vårt varumärke och vår identitet

Med utgångspunkt i varumärkesmanualen visualiseras SLU:s ramberättelse och grafiska profil i en film.

Anställningsbeslut

Ditt anställningsbeslut, som du får när du börjar på SLU, innehåller flera viktiga uppgifter om din anställning så som uppgifter om lön och anställningstid. Kontrollera att alla uppgifter stämmer.

Bankkonto

Om du har en annan bank än Nordea behöver du anmäla ditt bankkontonummer till dem. Registrera ditt bankkontonummer samt SLU´s arbetsgivarnummer 506 650 på Nordeas hemsida.

Skattsedel

För att din inkomstskatt ska bli rätt är det viktigt att du skickar in en skattsedel till din lönespecialist.

Introduktion

Introduktionsdagar ordnas på huvudorterna varje år. Information om när introduktionsdagen hålls kommer du att få av din prefekt/chef eller institutionsadministratör (motsv.).

Publicerad: 12 december 2022 - Sidansvarig: PAVD-WEBB@slu.se

Medarbetarwebben

SLU:s interna webbsidor kallas för medarbetarwebben. Där hittar du som anställd verktyg och information du kan behöva i ditt arbete.

Här kan du läsa mer om hur medarbetarwebben är uppbyggd: Om medarbetarwebben.

Mer att läsa om webben hittar du på sidan Om SLU:s webbplatser

Loading…