Profilprodukter

Senast ändrad: 24 maj 2021
profilprodukter tygkasse reflex nyckelband

SLU:s profilprodukter och -kläder synliggör vårt varumärke och är ett led i marknadsföringen av SLU. De ger en signal om vad SLU är och ska bidra till att stärka bilden av universitetet. I Proceedo kan du se SLU:s sortimentet av profilprodukter och göra din beställning.

 

Klickar du på länken kommer du direkt till Proceedo efter att du har loggat in med ditt AD och lösenord. 

Sidan öppnas i ett nytt fönster. Har du pop-up-fönster blockerat, inaktivera blockering innan du börjar din beställning. Klicka dig vidare till rubriken Inköp och sedan Profilprodukter. Du som är behörig beställare kan också göra en beställning. 

Alla inköp där SLU bekostar produkten ska göras via Proceedo. Inköp för privat bruk görs med kreditkort hos servicecenter i Uppsala, Umeå och Alnarp.

Några exempel ur sortimentet

Tre brickor föreställande ett par påfågelöga-fjärilar, en orre samt en röding, målade av konstnären Roland Jonsson som också är hedersdoktor vid SLU sedan 2016..
Tre brickor föreställande röding, påfågelöga och orre. Brickornas motiv är målade av konstnären Roland Jonsson. Roland blev hedersdoktor vid SLU 2016 och har under några år målat och designat Nobeldiplomen åt Kungliga Vetenskapsakademien. På brickornas baksida finns SLU:s logotyp, en kort text om universitetets verksamhet samt en kort text om konstnären.
Bild på två burkar med honung från SLU:s forskningsanläggning i Röbäcksdalen. Burkarna har gul text på mörkgrön botten. Den vänstra burken har text på svenska och den högra har text på engelska.
Små burkar (75 gram) med honung från SLU:s forskningsstation i Röbäcksdalen. På burken finns kortfattad info om både Röbäcksdalens verksamhet och resten av SLU:s forskning och undervisning inom bihälsa. Burkarna finns med etiketter på svenska eller engelska.
Bild på mörkgrön basebollkeps med röd kant på skärmen, SLU i vit text med grön kant framtill.
Mörkgrön keps i 100% återvunnen polyester. Bokstäverna SLU i vitt med gröna broderade kanter på kepsens framsida. Textiletikett med SLU;s logotyp placerad baktill på kepsen. Skärmen har röd kant. One size.
Linjerat spiralblock med SLU-tryck på omslaget.
Linjerat spiralblock, A4. 50 blad/block. 90 g vitt obestruket papper. Miljömärkt, Svanengodkänd produkt.
Några exempel på SLU:s profilprodukter: T-shirt, papperskasse med snöre, termos, kort med kuvert och USB-minne. Hela utbudet ser du när du loggar in i Proceedo.
Bild på SLU-tygpåse i naturvit bomull med grönt profilerande tryck, grönt nyckelband med SLU-logotyp och vit reflex med logotyp och varumärkeslöfte.
Tygpåse, reflex och nyckelband från SLU. Reflexen är PVC-fri och kan lätt kan fästas på exempelvis en ryggsäck, väska eller på blixtlås på jackan. Det gröna nyckelbandet med logotyp är tillverkat av återvunnen PET. Tygkasse med en grön SLU-illustration är gjord av fint kanvastyg. Kassen är 100% hållbart producerad, tillverkad i enlighet med de högsta sociala, etiska och miljömässiga certifieringar i världen: GOTS, Fairtrade, EU-Blomman, SA8000, Neutral® Responsibility™ och Öko-Tex.

Så gör du din beställning

Beställ i god tid om du behöver produkten till ett specifikt datum. Först när din chef attesterat köpet i Proceedo skickas beställningen vidare och sedan tar det ca 1–3 dagar innan produkten kan hämtas ut. Skulle varan vara slut i lager får du besked om den kommer tas in i sortimentet igen och i så fall när.

Vid beställningen i Proceedo väljer du den ort du vill hämta ut produkten på. Arbetar du på annan ort än Uppsala, Umeå och Alnarp beställer du via Uppsala för vidare leverans.

Leverans

Du får ett mejl om när du kan hämta ut produkten antingen i servicecenter eller på repro (beroende på produkt). För att hämta produkten ska du visa ordersidan (via mobil eller utskriven) från Proceedo som har ett ordernummer som börjar med PO.

Är du inte beställare i Proceedo och vill göra inköp?

Be en kollega på din avdelning som har behörighet, dvs. är beställare i Proceedo, att göra inköpet! Det är även möjligt att gå en utbildning i Proceedo för att bli beställare, se mer info här https://internt.slu.se/proceedoutbildning.

 

Tips: Märkning av tjänstebilar

Behöver du märka en av SLU:s tjänstebilar med SLU:s logotyp så finns dekaler i svart eller vitt att hämta på SLU:s servicecenter, gratis.

Fakta:

Försäljning på plats

Profilprodukter och -kläder säljs även på SLU Servicecenter i Alnarp, Ultuna och Umeå.

Sortiment

Om du har frågor angående sortimentsutbudet av profilprodukter, kontakta varumarke@slu.se

Produkthantering

För frågor om lagerstatus och leverans av produkter, kontakta profilprodukter.uppsala@slu.se

 


Kontaktinformation

Servicecenter Campus Alnarp
Besöksadress: Sundsvägen 6
Öppettider: Må-fr 8-16

Postadress: SLU Alnarp, Box 190, 234 22 Lomma

Servicecenter Campus Ultuna
Almas allé 8
Öppettider: Må-fr 8-16

Servicecenter Campus Umeå
Besöksadress: Skogmarksgränd
innanför entrén plan 3
Öppettider: Må-to 8-16, fr 8-15

Vid frågor angående avtal, upphandling m.m. rörande inköp på SLU, vänligen kontakta inköpsenheten på upphandling@slu.se.

Vid frågor angående e-handel och beställningar i Proceedo kan du kontakta ehandel@slu.se.

Vid frågor om fakturor i Proceedo, kontakta fakturasupporten på proceedosupport@slu.se.