Hoppa till huvudinnehåll

Kommunikation & marknadsföring

Här finns logotyp, mallar, anvisningar och tips för att vi på SLU ska kunna kommunicera internt och externt på ett effektivt och enhetligt sätt. I sidfoten hittar du även kontaktuppgifter om du behöver råd och stöd. Är du kommunikatör hittar du mer om hur vi kommunicerar vid SLU under fliken För kommunikatörer.

Ska du hålla föredrag?

Använd dig av SLU:s PPT-mallar och ta hjälp våra instruktionsfilmer med tips och stöd för hur de ska användas. Det finns även en färdig SLU-presentation och ett bildspel att tillgå. 

SLU är du – en film om vårt varumärke och vår identitet

Med utgångspunkt i varumärkesmanualen visualiseras SLU:s ramberättelse och grafiska profil i en film.

Det här är SLU – en presentation

Hos oss finns kunskapen och verktygen för att skapa förändring på riktigt. Vi bidrar till något större och helt livsavgörande. Genom utbildning, forskning och miljöanalys skapar vi förutsättningar för en hållbar, levande och bättre värld.

Bild på grön video-playknapp.

Samlat stöd kring videoproduktion

Producerar du videofilm? Förutom SLU:s bild- och videopolicy, som är bra att utgå ifrån i allt visuellt material, finns det ett antal tips och anvisningar kring bild, ljud, tillgänglighet, profilering, lagring, undertextning med mera. Du hittar alla länkar här.

Logotyp, mallar, färdigt material, mediabank

Här hämtar du SLU:s logotyp, mallar och färdigt material att använda. Du kan också läsa mer om varumärket.

Kommunikationskanaler

Här hittar du en översikt över de kanaler som vi på SLU kan använda för att kommunicera internt och externt. Här finns också råd för kontakter med press och media.

Publicerad: 25 april 2023 - Sidansvarig: varumarke@slu.se
Loading…