Hoppa till huvudinnehåll

Kommunikation & marknadsföring

Här finns logotyp, mallar, anvisningar och tips för att vi på SLU ska kunna kommunicera internt och externt på ett effektivt och enhetligt sätt. I sidfoten hittar du även kontaktuppgifter om du behöver råd och stöd. Är du kommunikatör hittar du mer om hur vi kommunicerar vid SLU under fliken För kommunikatörer.

Kommunikationskanaler

Här hittar du en översikt över de kanaler som vi på SLU kan använda för att kommunicera internt och externt. Här finns också råd för kontakter med media och press.

Studentrekrytering

Här hittar du information om SLU:s studentrekrytering, som exempelvis vilka aktiviteter och evenemang som genomförs och tips om hur du som student eller medarbetare kan vara med och bidra till att fler studenter hittar till SLU.

SLU:s mediabank

Här hittar du porträtt, bilder av campus och verksamhet samt ämnesillustrationer och genrebilder.

SLU logotyp

Logotypen är symbolen för varumärket SLU. Det är den främsta bäraren av vår visuella identitet. Den ska alltid användas när SLU är avsändare. Hämta logotypen här.

Ska du hålla föredrag?

Använd dig av SLU:s PPT-mallar och ta hjälp våra instruktionsfilmer med tips och stöd för hur de ska användas. Det finns även en färdig SLU-presentation och ett bildspel att tillgå. 

Bild på grön video-playknapp.

Samlat stöd kring videoproduktion

Producerar du videofilm? Förutom SLU:s bild- och videopolicy, som är bra att utgå ifrån i allt visuellt material, finns det ett antal tips och anvisningar kring bild, ljud, tillgänglighet, profilering, lagring, undertextning med mera. Du hittar alla länkar här.

Det här är SLU – en presentation

Hos oss finns kunskapen och verktygen för att skapa förändring på riktigt. Vi bidrar till något större och helt livsavgörande. Genom utbildning, forskning och miljöanalys skapar vi förutsättningar för en hållbar, levande och bättre värld.

SLU är du – en film om vårt varumärke och vår identitet

Med utgångspunkt i varumärkesmanualen visualiseras SLU:s ramberättelse och grafiska profil i en film.

Publicerad: 02 juli 2024 - Sidansvarig: varumarke@slu.se
Loading…