Hoppa till huvudinnehåll

Ladok

I Ladok rapporterar du studenters och doktoranders resultat i utbildningen, administrerar webbregistrering, tentamenstillfällen, utbytesstudier, examensärenden och intyg. Ladok är också SLU:s utbildningsdatabas för våra kurser och program.

Utbildningar Ladok

Vad används uppgifterna i Ladok till?

Inrapporteringen av uppgifter i Ladok bestäms av nationella förordningar, till exempel Högskoleförordningen, och Studiedokumentationsförordningen samt av lokala bestämmelser i form av rektorsbeslut. Uppgifterna i Ladok används dels i universitetets resultatredovisning och för vidarerapportering till bland annat Statistiska centralbyrån, CSN och Migrationsverket.

Läs mer om Ladok på: www.ladok.se.

Behöver du hjälp med Ladok?

Behöver du hjälp Ladok kan Du kan med fördel kontakt oss via Zoom, Teams, eller mejla (Ladok@slu.se). Ringer du oss på Zoom eller Teams kan vi dela skärm och samtidigt visa direkt hur ni löser de frågor som uppstår.

Det finns även manualer. Manualerna innehåller bilder med beskrivning som är lätta att följa.

Vi har även möte med alla som har UR-rollen (utbildningsregistreringsrollen i Idis) en gång i månaden. Där tar vi upp olika teman varje gång. Inbjudan till mötena sker via Zoom och skickas ut i förväg. Dessa möten är även till för att ställa frågor och diskutera med andra som har samma arbetsuppgifter.

Kontakta på Zoom eller Teams:

Mattias.Oredal@slu.se

Annica.Kaljevic@slu.se

Ladoksupport

ladok@slu.se.

Lärande och digitalisering

För att komma i kontakt med våra pedagogiska utvecklare
epu@slu.se.

För frågor om våra utbildningssystem
utb-system@slu.se.

Har du frågor om mediaproduktion
utbildningsmedia@slu.se.

Avdelningen för lärande och digitalisering

 
Publicerad: 31 maj 2022 - Sidansvarig: ld-webb@slu.se
Loading…