Utskick 11 september 2020

Senast ändrad: 29 oktober 2020

Vizzit tillbaka, men kontaktblocken fortfarande i oordning.

Vizzit tillbaka

Vi har glädjen att meddela att Vizzit är tillbaka igen. För att få upp fliken behöver du uppdatera din webbläsare (tryck Ctrl+F5) och logga därefter in i Vizzit (ange ditt ad-namn i sökrutan). Inloggning krävs eftersom Vizzit uppdaterats till en nyare version.

Kontaktblocken fortfarande i oordning

Kontaktlocken är dessvärre fortfarande i oordning trots tappra försöka att få dem att sortera rätt igen. Felsökningen fortsätter!

Försvunna och krånglande formulär

De formulär som helt försvunnit i samband med uppgraderingen av Episerver är gamla och av typen X-forms. Du behöver därför skapa nya formulär med hjälp av Epi-forms.

Det finns också problem med vissa nyare formulär som använder sig av formulärelementet ”textformatering med platshållare”. Prova om möjligt att ta bort detta så bör ditt formulär fungera som det ska. Hör av dig till webbredaktionen om du är osäker. Webbförvaltningen jobbar parallellt vidare med felsökning av elementet textformatering.

Webbstuga och påbyggnadsutbildning

Höstens första webbstuga är nu bokad och en inbjudan har gått ut till alla publicerare. Stugan hålls via Zoom 23 september klockan 10–11. Om det faller väl ut att köra webbstugor i digitalt format erbjuder vi fler webbstugor under hösten.

Påbyggnadsutbildningen för nya webbpublicerare ges 1 respektive 15 oktober. Du som är ny webbpublicerare har fått en inbjudan och väljer det tillfälle som passar sig bäst.