Contrasting impacts of wheat rhizosphere and hyphosphere on methane...
2026 Contrasting impacts of wheat rhizosphere and hyphosphere on methane and nitrous oxide emissions under straw incorporation Forskningsartikel (Vetenskapligt granskad)
Använd RSS-inläsningsblocket för att visa ett RSS-flöde på en sida. På den här sidan ser du hur det ser ut när du väljer en ingångssida. Det går också att lägga RSS-inläsningsblocket på en standardsida.
Här visar vi upp alla publikationer som har lagts in i SLUpub, med sortering "Nyast först". RSS-länken hämtar du från SLUpub:
2026 Contrasting impacts of wheat rhizosphere and hyphosphere on methane and nitrous oxide emissions under straw incorporation Forskningsartikel (Vetenskapligt granskad)
2026 Boosting structural food science using X-ray and neutron techniques Forskningsartikel (Vetenskapligt granskad)
2026 Changes in microbiota during the cheese making process - from the raw milk to the final cheeses Forskningsartikel (Vetenskapligt granskad)
2026 Landscape-scale drivers of insect pest regulation in sugar beet Forskningsartikel (Vetenskapligt granskad)
2026 Agro-environmental profile of potato cultivation under water and nitrogen managements - A case study in Denmark Forskningsartikel (Vetenskapligt granskad)
2026 A novel framework to study the evolution of crop rotation diversity reveals changes towards regional crop type specialisation in Sweden Forskningsartikel (Vetenskapligt granskad)
2026 The benefit of using access materials for soil stress reduction depends on the material's properties and vehicle mean ground pressure Forskningsartikel (Vetenskapligt granskad)
Dwivedi, Sangam L. (Ed./Editors); Ortiz Rios, Rodomiro Octavio (Ed./Editors); Kole, Chittaranjan (Ed./Editors) 2026 Next-Generation Food Crops for Human Health Bok (redaktörskap) (Vetenskapligt granskad)
2026 The Green Revolution Impact on Nutritional Quality and Malnutrition in the Global South Bokkapitel (Vetenskapligt granskad)
2026 Cataloguing and Factoring Chefs' and Consumers' Preferences as a Guide for Developing New Cultivars with Unique Nutritional and Health-Promoting Characteristics Bokkapitel (Vetenskapligt granskad)
2026 Crop Wild Relatives, Landraces, and Heirloom Germplasm : the Source of Novelty for Taste and Flavor Bokkapitel (Vetenskapligt granskad)
2026 Biofortification : transforming Staple Food Crops for Enhanced Aroma, Flavonoids, and Micronutrients with Reduced Seed Phytate Bokkapitel (Vetenskapligt granskad)