Information om studentwebben

Senast ändrad: 03 juli 2023

Studentwebben är studenternas internwebb. Det är på studentwebben studenter ska kunna hitta den information eller stöd som de behöver under sina studier.

Om du går in på studentwebben kan du se den mesta av informationen. Det du inte kan se är hur det ser ut när en student är inloggad och delen som heter "Mina kurser" på startsidan.

 Mina kurser visar följande information:

 • Program studenten är antagen till.
  Programmet är klickbart och går till "programwebbsidan" på studentwebben, t.ex. Ekonomi - kandidatprogrammet.
 • Kurser studenten är antagen till.
  Kursnamnen är länkade till kursidorna på studentwebben, t.ex.. Landskapsarkitekt - en introduktion. Läs mer om kurssidorna och Slunik.
  Länkarna visas när studenten är antagen till kurstillfället, och flyttas till registrerad när de blir registrerade på kurstillfället.
 • Kurser studenten är registrerad på.
  Kursnamnen är länkade till kursidorna på studentwebben, precis som för kurser som studenterna är antagna till.
  Länken försvinner från registrerade när studenten har rapporterats in godkänd på kursen i Ladok.
 • Kursvärderingar att besvara.
  Kursnamnet är länkat till kursvärderingen. Länken visas direkt när kursvärderingen blir aktiverad och försvinner först när den inte längre är öppen för studenten.
 • Studentrepresentant för en kurs.
  Om studenten är studentrepresentant, och ska lämna kommentarer på kursutvärderingen, så kommer den studenten att få en länk till inloggningssidan för detta. Länken visas under den period som kommentarsfältet är öppet att skrivas i, dvs. en månad efter att kursvärderingen har stängts.