Hoppa till huvudinnehåll

Boka lokaler

Här hittar du information och länkar för att boka gemensamma undervisningslokaler. Här finns även information om bokningsbara mötesrum. 

För bokning och information av laborationssalar i Uppsala, kontakta respektive intendentur. Undantag för bokning av MEKÖL.

Aktuell information

Deadline för kursbokning 15 november

Alnarp: Bokning av period 3 (17 jan- 23 mars).

Uppsala/Umeå: Bokning av VT-22 inkl. sommarperioden (17 jan- 5 jun samt 6 jun-28 aug).

Anvisningar period 1 och 2

SLU:s anvisningar om undervisning och tentamen gäller för period 1 och 2 och har nu kompletterats med ett tilläggsbeslut (se ovan).

Kursbokningar

Anvisningar att ta ställning till inför och efter lokalbokning av kurs och tentamen. Här finner du länkar till bokningssystem och mallar.

Boka resurser via TE Reserve

Två institutioner och biblioteket kan boka vissa av sina resurser (fordon, lokaler, m.m.) själva via TimeEdits modul för webbokningar, TE Reserve.

Boka rum via Outlook

Många gemensamma möterum bokas via Outlook. Använd dig av den möjligheten! Dina mötesdeltagare kan enkelt se var ni ska vara. Om du behöver ändra lokal så uppdateras kalenden hos alla kallade. 

Boka undervisningslokaler

Undervisningslokaler bokas via orternas lokalbokningsfunktion. På knapparna intill finns samtliga bokningsbara lokaler uppdelat på ort. Även information om priser och faktureringsrapporter visas här.

Riktlinjer för undervisningslokaler >>

Publicerad: 25 augusti 2021 - Sidansvarig: ssm-webb@slu.se
Loading…