Bokning av lokaler och utrustning

Senast ändrad: 02 november 2021

MVM-huset har många lokaler i olika storlek och med varierande utrustning för möten. Möteslokalerna kan endast bokas av dig som är anställd/verksam vid någon av institutionerna för energi och teknik, mark och miljö eller vatten och miljö. Du bokar du via Outlook.

Mötesrum

Plan 2

Biosfären – B2069 Norra delen av ljushallen, 30 personer, videokonferensutrustning (EJ STANDARD - saknar support), bokas separat, kan också användas som konferenstelefon (parkoppla bluetooth-anslutning till mobil).

Bottenhavet (Lunchrummet och Ljushallen) Endast bokningsbart under icke ordinarie paustider (kl 9.30–10, 11.30 – 13, 14.30 – 15). Bokningen görs via intendenturen intendenturen.mvm@slu.se.

Plan 3

Podsolen – B3045 Centralt i kontorsdelen, cirka sex personer. Fast videokonferensutrustning. Rummet har en skärm och videokonferens utrustning som det går att koppla upp sin dator till.

Torven – B3047 Centralt i kontorsdelen, cirka sex personer. Fast videokonferensutrustning. Rummet har en skärm och videokonferens utrustning som det går att koppla upp sin dator till.

Marken – B3051 Centralt i kontorsdelen, cirka 14 personer, flyttbar videokonferensutrustning. Rummet har en skärm och videokonferens utrustning som det går att koppla upp sin dator till.

Alven – B3059 Centralt i kontorsdelen, cirka sex personer. Rummet har en skärm och videokonferens utrustning som det går att koppla upp sin dator till.

Plan 4

Vemmenhög – B4047 Centralt i kontorsdelen, cirka sex personer. Rummet har en skärm och videokonferens utrustning som det går att koppla upp sin dator till.

Fyrisån – B4049 Centralt i kontorsdelen, cirka sex personer. Rummet har en skärm och videokonferens utrustning som det går att koppla upp sin dator till.

Ekoln – B4051 Centralt i kontorsdelen, cirka 14 personer. Rummet har en skärm och videokonferens utrustning som det går att koppla upp sin dator till.

Abiskojaure – B4059 Centralt i kontorsdelen, cirka sex personer. Rummet har en skärm och videokonferens utrustning som det går att koppla upp sin dator till.

Plan 5

Insikten – A5035b Mitt i södra delen, cirka 16 personer. Rummet har en skärm och videokonferens utrustning som det går att koppla upp sin dator till.

Slutsatsen – A 5067 Centralt i huset, cirka tio personer. Rummet har en skärm och videokonferens utrustning som det går att koppla upp sin dator till.

Bokningsmanager/huvudadministratör är Mats Linde.

Undervisningssalar och videokonferens

Instruktioner för bokning av undervisningssalar och videokonferens finns på på Medarbetarwebben.

Övningslabb och salar (MEKÖL’s lokaler)

Bokas genom att skicka e-post till föreståndaren Anders Sandström

 

Spara


Kontaktinformation

Mats Linde
Intendent vid Mark-vatten-miljöcentrum (MVM), intendentur
mats.linde@slu.se, 018-671273