Bokning av lokaler och utrustning

Senast ändrad: 07 oktober 2019
room-view.jpg

MVM-huset har många lokaler i olika storlek och med varierande utrustning för möten. Möteslokalerna kan endast bokas av dig som är anställd/verksam vid någon av institutionerna för energi och teknik, mark och miljö eller vatten och miljö. Du bokar du via Outlook.

Information om hur bokningen går till finns på Medarbetarwebben. 

Mötesrum

Plan 2

Biosfären – B2069 Norra delen av ljushallen, 30 personer, videokonferensutrustning (EJ STANDARD - saknar support), bokas separat, kan också användas som konferenstelefon (parkoppla bluetooth-anslutning till mobil).

Bottenhavet (Lunchrummet och Ljushallen) Endast bokningsbart under icke ordinarie paustider (kl 9.30–10, 11.30 – 13, 14.30 – 15). Bekräftelse/godkännande av bokning kommer från intendenturen.

Plan 3

Podsolen – B3045 Centralt i kontorsdelen, cirka sex personer. Fast videokonferensutrustning. Rummet har en skärm och videokonferens utrustning som det går att koppla upp sin dator till.

Torven – B3047 Centralt i kontorsdelen, cirka sex personer. Fast videokonferensutrustning. Rummet har en skärm och videokonferens utrustning som det går att koppla upp sin dator till.

Marken – B3051 Centralt i kontorsdelen, cirka 14 personer, flyttbar videokonferensutrustning. Rummet har en skärm och videokonferens utrustning som det går att koppla upp sin dator till.

Alven – B3059 Centralt i kontorsdelen, cirka sex personer. Rummet har en skärm och videokonferens utrustning som det går att koppla upp sin dator till.

Plan 4

Vemmenhög – B4047 Centralt i kontorsdelen, cirka sex personer. Rummet har en skärm och videokonferens utrustning som det går att koppla upp sin dator till.

Fyrisån – B4049 Centralt i kontorsdelen, cirka sex personer. Rummet har en skärm och videokonferens utrustning som det går att koppla upp sin dator till.

Ekoln – B4051 Centralt i kontorsdelen, cirka 14 personer. Rummet har en skärm och videokonferens utrustning som det går att koppla upp sin dator till.

Abiskojaure – B4059 Centralt i kontorsdelen, cirka sex personer. Rummet har en skärm och videokonferens utrustning som det går att koppla upp sin dator till.

Plan 5

Insikten – A5035b Mitt i södra delen, cirka 16 personer. Rummet har en skärm och videokonferens utrustning som det går att koppla upp sin dator till.

Slutsatsen – A 5067 Centralt i huset, cirka tio personer. Rummet har en skärm och videokonferens utrustning som det går att koppla upp sin dator till.

Utrustning

Konferenstelefon bokas i Outlook!  Bokad konferenstelefon hämtas och återlämnas i rum B4034!

Bokningsmanager/huvudadministratörer är Mats Linde och Maria Bywall.

Undervisningssalar och videokonferens

Instruktioner för bokning av undervisningssalar och videokonferens finns på på Medarbetarwebben.

Övningslabb och salar (MEKÖL’s lokaler)

Bokas genom att skicka e-post till föreståndaren Anders Sandström

Spara


Kontaktinformation

Mats Linde
Intendent vid Mark-vatten-miljöcentrum (MVM), intendentur
mats.linde@slu.se, 018-671273

Sidansvarig: mats.linde@slu.se