För anställda i VHC

Senast ändrad: 02 juni 2021

För dig som arbetar i husen som ingår i VHC – Veterinärmedicinskt och husdjursvetenskapligt centrum – finns här praktisk information om hur olika saker fungerar i huset.

Service VHC ansvarar för många av de gemensamma servicefunktioner som finns i huset. Vissa delar sköts dock av SLUs gemensamma servicefunktioner som t ex lokalvård och posthantering.

Om du har några frågor kan du vända dig till dina kollegor på Service VHC. Här kan du också läsa om vad som ingår i husets basservice och vad vi kan hjälpa till med i fråga om tilläggstjänster.

Aktuellt:

Miljöcertifiering:

Enligt rektorsbeslut ska hela universitetet vara miljöcertifierat enligt ISO 14001 vid utgången av år 2016. Nu har turen kommit till VHC!
Certifikatet omfattar samtliga hyresgäster inom VHC:s väggar inklusive Universitetsdjursjukhuset.

Läs mer om det pågående miljöprojektet under rubriken Miljö.

Massage i VHC:

På allmän begäran finns nu möjlighet till massage i VHC. Två massörer, Jouni och Nina Fridh (se bifogad pdf), kommer att finnas på plats på VHC ett par gånger per månad.  Man kan boka halv eller hel timme och priset är ca 650 kr inkl moms för en hel timme. Massörerna skickar ut en faktura till er e-post. För frågor ang ersättning från friskvårdsersättningen, vänligen kontakta er institutionsadministratör.

För att boka - klicka på länken, skriv in namn och mobilnr, boka de datum/tider du vill och tryck sen på knappen SKICKA. OBS! Det är lätt att dubbelboka, så kolla först att ingen annan har bokat samma tid genom
att skrolla upp i listan.

Information om huset från hyresvärden:

Informationsbroschyr (pdf) om huset från hyresvärden Akademiska Hus.