23 sep
27 sep

Skara

Smedjeveckan 2024

seminarier, workshops |
ingången till huset Smedjan med SLU-flagga i förgrunden

Populärvetenskaplig vecka i Skara. I år är det övergripande temat Sätt igång!

Veckan inleds med Morgonkaffe på campus och en tjuvtitt på det SLU-producerade digitala KliMATspelet. Innovationslunch, SCAW-konferens, Spelet Bee Healthy, möjligheter att vässa sina idéer för framtidens lantbruk med SmartAgri, näringslivsfrukost, en hästdag på helt nyinvigda utbildningsanläggningen vid Axevalla hästcentrum, invigning av Arkivet, en kväll med antrozoologiska förtecken och till sist en ForskarFredag med gymnasieelever som får spännande tankeutmaningar om olika framtidsscenarier med och utan kött. 

Smedjeveckan sätter verkligen igång sina besökare på alla vis!


Kontaktinformation

Anna-Karin Johnson, Kommunikatör
SLU Meny, Lärosätenas klimatnätverk
anna-karin.johnson@slu.se
0511-671 93, 0703-59 71 93