17 okt

Zoom, (Umeå)

SLU Urban Futures Umeå hub - informationsmöte

interna händelser | möten, sammanträden |

SLU Urban Futures är en av fyra framtidsplattformar vid SLU med uppdraget att främja tvärvetenskapliga arbetssätt samt framtidsinriktad forskning, undervisning och samverkan. Vill du veta mer? Varmt välkomna till ett zoom-möte med plattformens hub i Umeå!

SLU Urban Futures har tre regionala hubbar baserade i Ultuna, Alnarp och Umeå.

Den 17 oktober bjuder Dimitris Athanassiadis, hub-koordinator i Umeå, in forskare, lärare och doktorander till ett informationsmöte där du får höra mer om SLU Urban Futures verksamhet, Umeå-hubben samt samverkansavtalet mellan Umeå kommun och SLU.

Om du har projektidéer rörande tätortsnära skogar, grön-blå infrastruktur eller liknande forskningsområden kan SLU Urban Futures hjälpa dig med finansiering. Du kan exempelvis söka medel hos Movium Partnerskap i projekt tillsammans med en LTV-forskare.

Anmäl dig till mötet senast den 10 oktober genom att skicka ett mail till dimitris.athanassiadis@slu.se, så skickar han en Zoom-inbjudan.

Välkommen!

Fakta

Tid: 2022-10-17 13:00 - 14:00
Ort: (Umeå)
Lokal: Zoom
Arrangör: SLU Urban Futures
Sista anmälningsdag: 10 oktober 2022
Mer information: