SLU-nyhet

SLU Partnerskap Alnarp utlyser projektmedel

Publicerad: 15 januari 2020
Ett gult och ett blått lysande frågetecken bland svarta frågetecken

Nu är det dags igen! SLU Partnerskap Alnarp utlyser vårens projektmedel till forskningsprojekt inom ämnesområdena trädgård, växtodling, animalieproduktion, biobaserade industriråvaror, skog, marknad och management samt kommunikation. Ansökningsdatum den 15 februari.

SLU Partnerskap Alnarp är en mötesplats mellan SLU, näringsliv och samhälle. Samarbetet ska leda till forskning och utbildning av hög kvalitet och bidra till hållbar utveckling både ur ett företagar- och samhällsperspektiv. Därför avsätter LTV (Fakulteten för landskapsarkitektur, trädgårds- och växtproduktionsvetenskap) och Institutionen för Sydsvensk Skogsvetenskap vid S-Fakulteten (skogsvetenskap) projektmedel för två ansökningstillfällen per år, den 15 februari och 15 oktober. Medarbetare vid LTV-fakulteten och Sydsvensk Skogsvetenskap kan söka dessa medel i samarbete med en eller flera av SLU Partnerskap Alnarps (PA) partners. 

I regel kan hälften av kostnaderna sökas från SLU Partnerskap Alnarp, hälften bidrar respektive samarbetspartners med. Läs mer och sök medel. 

Har du en idé men ännu inget klart formulerat projekt? Då kan du få medel för att till exempel arrangera en workshop där du bjuder in medarbetare och externa partners för att tillsammans jobba fram underlag till projekt. Maxbeloppet är 35 000 kr och ansökningen kan göras när som helst under året med behandling normalt inom en månad från ansökningsdatum. Använd länken under punkt 2 på Hur går ansökan till. 

Partner? Kontakta då ämnesgruppssekreteraren för att diskutera projektidéer och hur du går vidare.

Sidansvarig: camilla.zakrisson.juhlin@slu.se