Webbinarieserie om medborgarforskning på SLU

Senast ändrad: 12 april 2024
Öga i vegetation. Foto.

Lär dig mer om dina kollegors medborgarforskning.

GDPR-information

Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Kontaktperson för denna behandling är Pavel Bína, koordinator för program Biologisk mångfald, eller ansvarig för webbinarieserien om medborgarforskning vid SLU.

Vi direktsänder och tillgängliggör föredrag samt efterföljande frågestund ur webbinarieserien om medborgarforskning för att sprida information om SLU:s verksamheter till SLU:s anställda, studenter m.fl.

De personuppgifter som vi samlar in är när en deltagare vid ett webbinarium ställer en fråga till föredragshållaren, antigen via chatt eller under diskussion. Denna fråga hörs i direktsändningen och sedan också på den film som tillgängliggörs på webben (Medarbetarwebben, Stöd och service, Samverkan, i 3 år).

Om du har synpunkter på SLU:s personuppgiftsbehandling kan du vända dig till integritets- och dataskyddsfunktionen på dataskydd@slu.se, 018-67 20 90.

Fullständig information om behandlingen av personuppgifter återfinns här: GDPR-information för webbinarieserien om medborgaforskning vid SLU.

Fakta:

Alla presentationer spelas in och kan ses i efterhand.

Språket under webbinarierna kommer att vara mixat och presentationerna ges på svenska eller engelska.

Webbinarieserien ingår i en satsning på stöd för medborgarforskningen inom SLU, finansierat av rådet för fortlöpande miljöanalys.