SLU-nyhet

Digitalt öppet hus när SLU Partnerskap Alnarp utlyser projektmedel

Publicerad: 03 februari 2021

Nu är det dags igen! SLU Partnerskap Alnarp utlyser vårens projektmedel till samverkande forskningsprojekt inom ämnesområdena trädgård, växtodling, animalieproduktion, biobaserade industriråvaror, skog samt marknad och management. Nytt för i år är att du som forskare kan få hjälp med själva ansökningshandlingarna på våra digitala öppna hus. Ansökningshandlingarna ska vara inne senast den 15 februari.

Den 8 februari kl. 13.00-15.00 och den 10 februari kl. 13.00-15.00 kan du få hjälp med ansökningsförfarandet via Zoom. Carl-Otto Swartz finns tillgänglig på Zoom, logga in på mötet genom att klicka på länken och vänta tills du blir insläppt. 

SLU Partnerskap Alnarp är en mötesplats mellan SLU, näringsliv och samhälle. Samarbetet ska leda till forskning och utbildning av hög kvalitet och bidra till hållbar utveckling både ur ett företagar- och samhällsperspektiv. Därför avsätts projektmedel för två ansökningstillfällen per år, den 15 februari och 15 oktober.  Medarbetare vid LTV-fakulteten och Sydsvensk Skogsvetenskap kan söka dessa medel i samarbete med en eller flera av SLU Partnerskap Alnarps partnersLäs mer och sök medel 

Har du en idé men ännu inget klart formulerat projekt? Då kan du få medel för att till exempel arrangera en workshop där du bjuder in medarbetare och externa partners för att tillsammans jobba fram underlag till projekt. Maxbeloppet är 35 000 kr och ansökningen kan göras när som helst under året med behandling normalt inom en månad från ansökningsdatum. Använd länken under punkt 2 på Hur går ansökan till. 

Partner? Kontakta då ämnesgruppssekreteraren för att diskutera projektidéer och hur du går vidare.   

Fakta:

Digitalt öppet hus

Den 8 februari kl. 13.00-15.00 och den 10 februari kl. 13.00-15.00 kan du få hjälp med ansökningsförfarandet via Zoom. Carl-Otto Swartz finns tillgänglig på Zoom, logga in på mötet genom att klicka på länken och vänta tills du blir insläppt. 

Sidansvarig: camilla.zakrisson.juhlin@slu.se