24
jan
Scandic Frimurarehotellet, Linköping

SLU Fältforsks ämneskommitté Odlingsmaterial

möten, sammanträden |

Välkommen till workshop med ämneskommitté Odlingsmaterial!

Temat för workshopen är ”Användning av sortprovningsdata till forskning”. Vi kommer att diskutera aktuella frågeställningar som kan besvaras med sortprovningsdata. Syftet är att ta fram teman för examensarbete där studenter kan jobba med de mest aktuella och intressanta frågeställningarna.

Välkomna!

Ämneskommitté Odlingsmaterial - ansvariga:

Fakta

Tid: 2023-01-24 10:00 - 15:00
Ort: Linköping
Lokal: Scandic Frimurarehotellet
Arrangör: SLU och Hushållningssällskapen
Sista anmälningsdag: 16 januari 2023
Mer information:

Du anmäler dig till mötet här.

Ämneskommittén är en mötesplats för alla intressenter inom området sorter, odlingsmaterial och provning. Kommittén har i uppdrag att arbeta med utveckling och forskningsformulering, samt information och resultatspridning inom området.


Program

Program hittar du här.