29
sep
Digitalt

Levande text – hur byggs den?

interna händelser | intern personalutbildning |

Att skriva för en bred publik skiljer sig från konventionell akademisk skrivande på ett antal sätt. Vill du vässa dina förmågor? Delta i detta två timmars webbinarium för anställda vid LTV-fakulteten.

Texterna och skrivandet vi fokuserar på under webbinariet riktar sig till externa målgrupper som inte är forskarkollegor.  Hur kan du nå ut med ditt budskap på ett mer tilltalande sätt och locka fler läsare? Hur du börjar skriva, hur du  använder fakta och citat och hur du avslutar en text - och många andra aspekter tas upp på detta webbinarium.

Magnus Linton, fackförfattare och redaktör vid Institute for Futures Studies, guidar oss i konsten att berätta med vetenskap.

Seminariet ges på engelska.

Anmälan

De uppgifter du registrerar här kommer att behandlas av SLU för att administrera och hantera din anmälan eller ditt besök. Klicka i rutan för att bekräfta detta. Läs mer om behandling av personuppgifter på www.slu.se/personuppgifter

Fakta

Tid: 2021-09-29 14:00 - 16:00
Ort: Digitalt
Arrangör: Forskningskommunikation @LTV
Sidansvarig: camilla.zakrisson.juhlin@slu.se