Parkering

Senast ändrad: 29 december 2022

Här nedan hittar du kort information om parkeringarna på Campus Alnarp. Du hittar även en karta över detta under dokument och länkar längst ner på denna sida.

Parkeringen på campus är kostnadsfri och parkering är tillåten i 24 timmar. Behöver du parkera i mer än 24 timmar kan du som är student eller anställd vid SLU få hjälp med tillfälliga parkeringstillstånd i Servicecenter, Sundsvägen 6, Servicecenter@slu.se. Observera att parkeringen på P3 är tidsbegränsad och kräver p-skiva.

På campus Alnarp finns även två laddstolpar. Detta är en miljösatsning av SLU i samarbete med Akademiska hus och E.ON för att kunna erbjuda medarbetare, studenter och besökare att ladda sin elbil med förnybar el. Stolparna är placerade på parkeringsplatsen framför nya Biotronen samt på parkeringen bakom Teknicum, mellan verkstaden (Maskinhall C) och Maskinhall B.

Det finns tre betalsätt som kan användas:

  1. ON laddkort eller laddbricka
  2. ON Drive appen
  3. Betalkort

Prisuppgift och information finns på Ladda elbil | Läs all info om vårt laddkort & laddstationer - E.ON (eon.se). För hjälp och frågor kontakta E.ON:s kundtjänst, 0771-70 77 00.

För att så många som möjligt ska få möjlighet att ladda sin elbil här ber vi er vänligen att ställa bilen på en annan plats när den är färdigladdad.