SLU-nyhet

Öppen utlysning om medfinansiering av två post doc-projekt

Publicerad: 15 juni 2022

Fakulteten för veterinärmedicin och husdjursvetenskap utlyser två

Fakulteten för veterinärmedicin och husdjursvetenskap vid SLU utlyser två post doc-projekt som delfinansieras av fakulteten med 500 000 SEK per år i 2 år, alternativt 1000 000 SEK första året. Det är möjligt söka finansiering för projekt inom alla ämnen, discipliner och områden inom fakulteten. De föreslagna post doc-projekten ska vara samarbetsprojekt och bidra till långsiktiga strategiska samarbeten och vetenskapsutbyten på ett sätt som gynnar VH-fakulteten.

Sista ansökningsdag är 16 september.

Länk till utlysningen

För frågor om utlysningen kontakta
Ann-Sofi Bergqvist
Forskningssekreterare VH-fakulteten
Tfn: 018-67 23 40
E-post: ann-sofi.bergqvist@slu.se


Kontaktinformation