23 sep

Lennart Kennes sal Biocentrum Ultuna och zoom, Uppsala

Beyond the Label The effect of processing on the structure and digestibility of plant-derived foods

disputationer |

Jaqueline Auer försvarar sin avhandling "Beyond the Label The effect of processing on the structure and digestibility of plant-derived foods" den 23 september 2025

Alla intresserade är välkomna att ta del av disputationen online eller på plats

Fakta

Länk till avhandlingen: https://publications.slu.se/?file=publ%2Fshow&id=132988&lang=se
Respondent: MSc Jaqueline Auer
Opponent: Professor Isidra Recio, Institute of Food Science Research, CIAL (CSIC-UAM C/ Nicolás Cabrera 9, 28049 Madrid, España
Tid: 2025-09-23 09:00
Ort: Uppsala
Lokal: Lennart Kennes sal Biocentrum Ultuna och zoom
Arrangör: Institutionen för molekylära vetenskaper
Mer information:

jaqueline.auer@slu.se

För anmälan till disputationen online vänligen kontakta:

maud.langton@slu.se



Kontaktinformation