Hoppa till huvudinnehåll

Institutionen för molekylära vetenskaper


Det finns 39 sidor som är taggade med Institutionen för molekylära vetenskaper:

En upptäcktsfärd mot probiotiska interaktioner

Laktobaciller och bifidobakterier är två typer av bakterier som har djupgående effekter på människors hälsa. I sin doktorsavhandling har Ludwig Ermann Lundberg undersökt hur de interagera med

Disp Ludwig Ermann Lundberg

An exploratory journey into probiotic interactions - Bioactive properties of Limosilactobacillus reuteri and Bifidobacterium longum charlotta.eriksson@slu.se Ludwig Ermann Lundberg försvarar sin

Lic Nisha Tyagi

Live Biotherapeutics Importance of formulation and lyophilization parameters and an example of a clinical application charlotta.eriksson@slu.se Nisha Tyagi försvarar sin avhandling "Live

Disp Yan Xue

Studies of Hyaluronan and Related Structures by NMR Spectroscopy charlotta.eriksson@slu.se Yan Xue försvarar sin avhandling "Studies of Hyaluronan and Related Structures by NMR Spectroscopy" den 15

Webbinarium: EU:s lagförslag om markhälsa

markmiljo-webb@slu.se Välkommen till ett webbinarium av forskningsprogrammet EJP SOIL om EU:s förslag till direktiv om markhälsa med fokus på markövervakning. Det nya lagförslaget som presenterades

Workshop: Hur kan vi bruka våra skogar med markens bästa i åtanke?

markmiljo-webb@slu.se Välkommen till en workshop på temat "How do we manage our productive forests soil-smart?" arrangerad av EU-projektet PREPSOIL. Eventet riktar sig till skogsforskare,

Ny podcast om köttets framtid: 'Meat: the Four Futures'

Är våra val i matbutiken baserade på fakta eller är det mest magkänslan som styr? Podcasten Meat: the Four Futures som lanseras i maj 2023 utforskar fyra olika möjliga framtider för vår

Disp Giselle Martín-Hernández

Insights into genomics and gene expression of oleaginous yeasts of the genus Rhodotorula charlotta.eriksson@slu.se Giselle Martín-Hernández försvarar sin avhandling "Insights into genomics and gene

Disp Klara Nilsson

Faba bean foods: Structure and texture charlotta.eriksson@slu.se Klara Nilsson försvarar sin avhandling "Faba bean foods: Structure and texture" den 9 juni 2023 Alla intresserade är välkomna att

Naike Schwenner

naike.schwenner@slu.se I am in the group of Structural Biology in the Department of Molecular Sciences. Here I analyze the catalytic mechanisms and substrate specifies of carbohydrate-active enzymes

Disp Laura Okmane

Structure and function studies of GH45 glycoside hydrolases charlotta.eriksson@slu.se Laura Okmane försvarar sin avhandling "Structure and function studies of GH45 glycoside hydrolases" den 29

Lunchseminarium SLU Nätverk växtskydd

Lunchseminarium SLU Nätverk växtskydd med Simon Stael katja.fedrowitz@slu.se Simon Stael, institutionen för molekylära vetenskaper, ger ett lunchseminarium med titeln "Damage-activated proteolysis

Loading…