Institutionen för molekylära vetenskaper
Disp Sunera Zulficar Nurmomade
Pearl millet and cowpea composite porridge Pre-treatments and formulation for children in Mozambique charlotta.eriksson@slu.se Sunera Zulficar Nurmomade försvarar sin avhandling "Pearl millet and
Disp Jaqueline Auer
Beyond the Label The effect of processing on the structure and digestibility of plant-derived foods charlotta.eriksson@slu.se Jaqueline Auer försvarar sin avhandling "Beyond the Label The effect
Disp Andrea Yineth, Carranza Muñoz
Sustainable carbon sources for nitrogen removal in WWTP. Balancing denitrification performance, biogas potential, and economic feasibility charlotta.eriksson@slu.se Andrea Yineth, Carranza Muñoz
Disp Troy C Breijaert
Bio-based hybrid nanomaterials for theranostic and environmental applications charlotta.eriksson@slu.se Troy C. Breijaert försvarar sin avhandling "Bio-based hybrid nanomaterials for theranostic
Lisa Ahrens
lisa.ahrens@slu.se I’m a PhD student at the Department of Molecular Sciences at SLU in the research group AMB (anaerobic microbial biotechnology) lead by Prof. Anna Schnürer. The main aim of my PhD
Disp Nils Weng
Syntrophic propionate oxidation in high ammonia systems- Cooperation, metabolism and stress adaption charlotta.eriksson@slu.se Nils Weng försvarar sin avhandling "Syntrophic propionate oxidation in
Disp Eduardo Raposo Pinela
Optimisation strategies for ammonia-tolerant syntrophic propionate-oxidising microorganisms Effects of additives, ammonium levels and temperature on biogas production charlotta.eriksson@slu.se
Hateem Ul Ghani
hateem.ul.ghani@slu.se I’m a member of the Anaerobic Microbial Biotechnology (AMB) research group at the Department of Molecular Sciences, SLU, Uppsala. My work revolves around acetogenic

Nya jobb
För den som siktar på en framtid inom jordbruksbranschen eller livsmedelssystemet ser utsikterna mycket lovande ut. Behovet av både produkter och kompetens förväntas öka, och under de kommande åren

Nytt högavkastande ris som ger kraftigt minskade metanutsläpp har utvecklats vid SLU
Ris är stapelföda för halva jordens befolkning, men odlingen leder till betydande utsläpp av växthusgasen metan. Nu har forskare från SLU och kollegor i Kina identifierat två kemiska föreningar som

Upptäckt om hur coronavirus skadas av nanopartiklar banar väg för ny desinfektionsteknik
Ett nytt sätt att oskadliggöra coronavirus har upptäckts av forskare från SLU och Tartu universitet. En viss typ av nanopartiklar visade sig skada virusets yttre hölje, vilket gör det svårare för
IDA inspiration
The Interdiscliplinary Academy - Inspiration och information futurefood@slu.se Välkommen till ett lunchwebinarium om Interdisciplinary Academy (IDA) vid SLU. Programchef Marie Stenseke kommer att