Hoppa till huvudinnehåll

Institutionen för molekylära vetenskaper


Det finns 58 sidor som är taggade med Institutionen för molekylära vetenskaper:

Historiska sädesslag i framtidens mat

Resultaten av sex års forskning – Historiska sädesslag i framtidens mat janne.nordlund.othen@slu.se Välkommen till projektets avslutningsseminarium! Historiska sädesslag i framtidens mat är ett 4+2

Disp Solja Pietiäinen

Modification of wheat bran arabinoxylan extracts for functional properties in breadmaking charlotta.eriksson@slu.se Solja Pietiäinen försvarar sin avhandling "Modification of wheat bran

Tempeh

I ett labb på SLU så korsas skånska bönor med indonesisk mat. Målet är att skapa god, protein- och näringsrik mat med litet klimatavtryck. Redan nu finns färdig svensk tempeh att provsmaka. - Många

Nordiska perspektiv på markhälsa - en utforskande tvärvetenskaplig workshop

Nordiska perspektiv på markhälsa - en utforskande tvärvetenskaplig workshop markmiljo-webb@slu.se Begreppet markhälsa får allt större genomslag i den vetenskapliga litteraturen, i media och i

Disp George Cheng

Exploration of biogas systems to unveil the acetogen community Who are they and can we find them? charlotta.erikson@slu.se George Cheng försvarar sin avhandling "Exploration of biogas systems to

Disp Thomas Eliasson

From farm to cheese: Exploring the bacteria in the dairy value chain charlotta.eriksson@slu.se Thomas Eliasson försvarar sin avhandling "From farm to cheese: Exploring the bacteria in the dairy

Disp Björn Greijer

Polyoxometallate ions as models for mineral nanoparticle interactions with proteins Insight into structure and reactivity charlotta.eriksson@slu.se Björn Greijer försvarar sin avhandling "

SLU i Almedalen

Går det att kombinera hållbar matproduktion med ökad livsmedelsberedskap? Svaret är ja! SLU och Mistra Food Futures fokuserar under Almedalsveckans fredagsförmiddag på hur två eftersträvansvärda mål

Biogas stärker och tryggar hållbar svensk energi- och matproduktion

Biogas stärker och tryggar hållbar svensk energi- och matproduktion futurefood@slu.se Biogas och biogödselproduktion bidrar till ett hållbart livsmedelssystem och ökar försörjningstryggheten av mat

Disp Elin Alexandersson

Reducing signal interference in complex NMR spectra Characterization and quantification of metabolites in mixtures Charlotta.eriksson@slu.se Elin Alexandersson försvarar sin avhandling "Reducing

Disp Ebba Perman

Challenges associated with high-solid anaerobic digestion - Down-scaling, plug-flow behaviour and ammonia inhibition charlotta.eriksson@slu.se Ebba Perman försvarar sin avhandling "Challenges

Disp Shishanthi Jayarathna

Novel starch types Molecular diversity for future applications charlotta.eriksson@slu.se Shishanthi Jayarathna försvarar sin avhandling "Novel starch types Molecular diversity for future

Loading…