17 nov

Sal L Undervisningshuset Ultuna och zoom, Uppsala

Wheat flour quality for baking Linking flour components and dough performance to predict loaf volume

disputationer |

Louise Selga försvarar sin avhandling "Wheat flour quality for baking Linking flour components and dough performance to predict loaf volume" den 17 november 2023

Alla intresserade är välkomna att ta del av disputationen online

Fakta

Länk till avhandlingen: https://publications.slu.se/?file=publ/show&id=123873&lang=se
Respondent: MSc Louise Selga
Opponent: PhD Luc Saulnier, Inrae Nantes Geraudiere rue de la Geraudiere bp 71627 44316 Nantes cedex 3, France
Tid: 2023-11-17 09:00
Ort: Uppsala
Lokal: Sal L Undervisningshuset Ultuna och zoom
Arrangör: Institutionen för molekylära vetenskaper
Mer information:

louise.selga@slu.se

För anmälan till disputationen online vänligen kontakta:

Roger.Andersson@slu.se



Kontaktinformation