SLU-nyhet

Ny utlysning av såddfinansiering inom området Living Labs

Publicerad: 04 december 2023

SLU Urban Futures utlyser såddfinansiering till medarbetare vid SLU för att initiera och utveckla forskning kopplad till Living Labs och hållbar stadsutveckling. Sista ansökningsdag är den 12 januari 2024.

Finansieringen kan användas för att etablera Living Lab-projekt eller för att utveckla kritisk forskning kring Living Labs. Utlysningen är menad att stödja aktiviteter inom transdisciplinär samverkan kring ’critical Living Labs’, samt att stödja utvecklingen av en forskningsansökan år 2024. Sökanden ska därför även identifiera en relevant utlysning eller finansiär i sin ansökan.

För denna utlysning kommer max tre ansökningar att beviljas 50.000 kr vardera. Sista ansökningsdag är den 12 januari 2024.

Läs mer och ansök på den engelska sidan.

Fakta:

SLU Urban Futures

SLU Urban Futures är en strategisk forskningsplattform med uppgift att inspirera och stödja SLU:s fakulteter i att initiera, utveckla och stärka tvärvetenskaplig forskning, utbildning och samverkan inom hållbar stadsutveckling. 

Läs mer om SLU Urban Futures


Kontaktinformation

Andrew Gallagher, projektkoordinator för SLU Urban Futures
Hub-koordinator i Ultuna

Enheten för samverkan och utveckling
andrew.gallagher@slu.se
0730 55 80 27