SLU-nyhet

Utlysning: Forskarläger på Philipssonska gården

Publicerad: 04 mars 2024
Bild på Philipsonska gården i Strängnäs. Foto.

SLU's fyra Framtidsplattformar bjuder för tredje gången in seniora såväl som juniora SLU-forskare till Philipssonska gården utanför Strängnäs, för två dagars diskussioner kring tvärvetenskaplig forskning. Fokus kommer att vara forskning kring hållbarhet i kombination med skogsbruk, livsmedelsproduktion, stadsplanering och one health. Välkommen med din ansökan – sista ansökningsdagen är 2 maj 2024!

Varmt välkommen till två dagar med inspirerande diskussioner om tvärvetenskaplig forskning! Vi kommer att fokusera på inter- och transdisciplinär forskning om hållbarhet i kombination med skogsbruk, livsmedelsproduktion, urbana landskap och One Health.

SLU's fyra Framtidsplattformar (SLU Future One Health, SLU Future Forests, SLU Urban Futures och SLU Future Food) bjuder in SLU-forskare till Philipssonska gården, Strängnäs.

Mer information om forskarlägret och hur man ansöker (in English).