Medarbetarwebben

SLU Framtidens mat

SLU Framtidens mat/SLU Future Food. Svensk livsmedelsproduktion och livsmedel i vid bemärkelse, både animalier och vegetabilier.


Det finns 1059 sidor som är taggade med SLU Future Food:
Öppen lunchföreläsning: Four futures for the Swedish energy system

Öppen lunchföreläsning: Four futures for the Swedish energy system

Öppen lunchföreläsning: Four futures for the Swedish energy system hanna.weiber.post@slu.se Ta med din egen lunch till denna öppna föreläsning om framtidsstudier och forskning som ges av Tobias

Öppen lunchföreläsning: Futures with multiple targets: scenarios beyond GDP growth

Öppen lunchföreläsning: Futures with multiple targets: scenarios beyond GDP growth

Öppen lunchföreläsning: Futures with multiple targets: scenarios beyond GDP growth hanna.weiber.post@slu.se Ta med din egen lunch till denna öppna föreläsning om framtidsstudier och forskning som

Kurs: Grönt Kulturarv i Framtidens Lantbruk

Kurs: Grönt Kulturarv i Framtidens Lantbruk

linnea.oskarsson@slu.se Helgen 21-22 mars ordnas i Norrtälje ett seminarium på temat grönt kulturarv och detta är den första delen i en kurs om alternativa grödor. Den andra delen är en fältvandring

Kurs: Grönt Kulturarv i Framtidens Lantbruk

Kurs: Grönt Kulturarv i Framtidens Lantbruk

linnea.oskarsson@slu.se Helgen 21-22 mars ordnas i Norrtälje ett seminarium på temat grönt kulturarv och detta är den första delen i en kurs om alternativa grödor. Den andra delen är en fältvandring

Föreläsning: Gråärter, rovor och den älskade kålroten

Föreläsning: Gråärter, rovor och den älskade kålroten

linnea.oskarsson@slu.se Det blir allt viktigare att värna om våra gamla lokala köksväxter. Odlar vi dem inte nu är de snart borta för alltid. Så hur smakar en svedjerova? Vilken sorts kålrot ska

Subsidiary crops symposium

Subsidiary crops symposium

Symposium: Diversifying the cropping system using subsidiary crops katja.fedrowitz@slu.se Subsidiary crops are grown primarily for their ecological services rather than producing marketable crop

Den agroekologiska metoden att samodla trindsäd och spannmål

En analys på global nivå, genomförd vid SLU och Roskilde Universitet, Danmark, har utforskat konsekvenser för kväve- och markanvändning om all trindsäd (ettåriga baljväxter som soja, ärtor, bönor,

Framtidsplattforms-mingel-ultuna

Framtidsplattforms-mingel-ultuna

Kom och mingla med SLU:s Framtidsplattformar eva-stina.lindell@slu.se SLU Framtidens djur, natur och hälsa, SLU Future Food, SLU Urban Futures och SLU Future Forests. Vilka är de? Vad gör de? Vad

Den gemensamma jordbrukspolitiken ger övergödning av Östersjön

Forskare vid SLU har tillsammans med forskare från universiteten i Stockholm och Aarhus undersökt hur den gemensamma jordbrukspolitiken påverkar övergödningen av Östersjön. I två artiklar konstaterar

Friska växter - en nödvändighet för mänskligheten

Friska växter och växtmiljöer är en absolut nödvändighet för mänskligheten, vilket speglas i de flesta av de 17 globala målen för hållbar utveckling. Det säger författare från SLU, Jordbruksverket

Den gemensamma jordbrukspolitiken ger övergödning av Östersjön

Forskare vid SLU har tillsammans med forskare från universiteten i Stockholm och Aarhus undersökt hur den gemensamma jordbrukspolitiken påverkar övergödningen av Östersjön. I två artiklar konstaterar

Friska växter - en nödvändighet för mänskligheten

Friska växter och växtmiljöer är en absolut nödvändighet för mänskligheten, vilket speglas i de flesta av de 17 globala målen för hållbar utveckling. Det säger författare från SLU, Jordbruksverket

Loading…