SLU-nyhet

Mostarin Ara skoglig doktor vid Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap

Publicerad: 29 april 2022
Mostarin Ara

Mostarin Ara vid Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap har fredagen den 29 april lagt fram sin avhandling "Establishment and early management of young forest in Sweden : stand structure, spatial design and pre-commercial thinning" i Crafoordsalen i Alnarp.

Mostarin Ara försvarade sin avhandling "Establishment and early management of young forest in Sweden : stand structure, spatial design and pre-commercial thinning" den 29 april, 2022. Disputationen skedde i Crafoordsalen i Alnarp.

Opponent var Dr Marek Metslaid, Estonian University of Life Sciences, Institute of Forestry and Engineering, Estonia.

Vi gratulerar Mostarin till den lyckade disputationen.

Länk till avhandlingen

Länk till nyhetsbrev om Mostarins forskning


Kontaktinformation