SLU-nyhet

Mikolaj Lula doktor vid Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap

Publicerad: 29 april 2022
Mikolaj Lula

Mikolaj Lula vid Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap har fredagen den 29 april lagt fram sin avhandling "Regeneration methods and long-term production for Scots pine on medium fertile and fertile sites" i Crafoordsalen i Alnarp.

Mikolaj Lula försvarade sin avhandling "Regeneration methods and long-term production for Scots pine on medium fertile and fertile sites" den 29 april, 2022. Disputationen skedde i Crafoordsalen i Alnarp.

Opponent var Associate professor Andrew Nelson, Department of Forest, Rangeland and Fire Sciences, College of Natural Resources, University of Idaho, USA.

Vi gratulerar Mikolaj till den lyckade disputationen.

Länk till avhandlingen

Länk till nyhetsbrev om Mikolajs forskning


Kontaktinformation