SLU-nyhet

Notera datum: Workshop om att bygga upp kapacitet för medborgarforskning på SLU

Publicerad: 18 juni 2020
Man som tittar i kikare. Foto.

Den 16 oktober 2020 är alla SLU:are med intresse för medborgarforskning välkomna till en heldag med samtal, lärande och diskussioner kring vilken kompetens som behövs inom dagens medborgarforskning. Var med på en intressant heldag om medborgarforskning – personligen eller via Zoom!

Alltmer medborgarforskning bedrivs vid SLU, något som gör det möjligt för forskare att tillsammans med andra i samhället lära sig mer om olika frågor, men också att utveckla nya sätt att tänka kring och bedriva undersökningar.

Men hur väl är vi på SLU riggade för att förnya och utöka aktiviteterna inom medborgarforskning? Har vi koll på vad som händer i övriga delar av världen och lär vi oss av detta? Har vi bra sätt internt att fånga upp och stödja varandra i nya, spännande initiativ?

Välkommen att delta under dagens diskussioner och kontakta gärna planeringsgruppen om du vill bidra med idéer till programmet!

Sidansvarig: ann-katrin.hallin@slu.se