11 jun

Outer Space kontor på Borgargatan 6, Hornstull, Stockholm

Släppmingel för Tidskriften STAD 45

besök på slu | interna händelser |

STAD nr 45, SLU Tankesmedjan Moviums publikation, är här med temarubriken Stad i norr – Kiruna! Hur lyder berättelsen om en stad? Kiruna, som är mitt i den stora samhällsomvandlingen, är nog en av de platser i Sverige där berättelsen om platsen varierar allra mest. Hur värnar man människors minnen när platser försvinner?

Staden, parken och de offentliga rummen

Kiruna ska få sin första stadspark någonsin. Hur skapar man en park norr om polcirkeln? Hur skapas nya offentliga rum? Välkommen på ett samtal mellan STAD:s chefredaktör Titti Olsson och Sam Keshavarz, Outer Space, som följt Kirunas omvandling i över tio år.

Varmt välkommen!
Titti Olsson, chefredaktör STAD

Vi bjuder på tidningar, dryck och snacks!