Fiskmarknad på Zanzibar. Foto.
17 jun

via Zoom

Webbinarium: Säkra tillgången till hållbar sjömat

seminarier, workshops |

Välkommen till vårt webbinarium med fokus på hållbar produktion och skörd av sjömat, det vill säga fisk, ryggradslösa djur och alger som fångas eller odlas i sötvatten eller marina ekosystem för mat eller foder. Vi samlar experter från SLU, CGIAR och internationella intressenter och organisationer för att diskutera hållbara lösningar för framtiden, som ett inspel till Världshavsdagen, UN International Year of Artisanal Fisheries and Aquaculture 2022, Africa Year of Nutrition 2022, Stockholm+50, och UN Oceans Conference.

Fakta

Tid: 2022-06-17 09:30 - 11:00
Ort: via Zoom
Arrangör: SLU Global, institutionen för akvatiska resurser, SLU Aquaculture, WorldFish och CGIAR
Pris: Gratis