6
apr
Zoom, Alnarp

Trees For Me (TFM)

seminarier, workshops |
Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap

Seminarium med Urban Nilsson, professor vid Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap. "Trees For Me (TFM)". Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Urban Nilsson, professor vid Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap 6 april kl. 14.00. "Trees For Me (TFM)". Föredraget kan följas via Zoom och förhoppningsvis även i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Purabi Bose – Purabi.bose@slu.se

Narayanan Subramanian -narayanan.subramanian@slu.se

Mer om kompetenscentret för snabbväxande lövträd, Trees For Me - treesforme.se

Fakta

Tid: 2022-04-06 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Zoom
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap