Fakta
Ort: Digital sändning
Arrangör: SLU Future Food
Sista anmälningsdag: 14 november 2022
Mer information:
Projektet Utveckling av vegetariska inblandningsprodukter av sidoströmmar från broccoliproduktion är ett EIP Agri-projekt. Ingående samarbetspartners är SLU, RISE, HIR Skåne, Grönsaksmästarna, Lyckeby Culinar, Fazer Bageri, LRF Trädgård och Ulla Nilsson Konsult.
Medverkande, bland annat
Annsofie Wahlström, programchef vid SLU Future Food
Klara Löfkvist, forskare vid Hushållningssällskapet, Skåne
Gun Hagström, Verksamhetsledare vid Institutionen för växtförädling, SLU
Rickard Albin, Innovation Manager vid Lyckeby Culinar AB
Charlotta Löfström, Senior forskare vid RISE
Marie Olsson, Professor vid Institutionen för växtförädling, SLU
Organisatör
SLU Future Food, forskning och samverkan för ett ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbart livsmedelssystem – en tvärvetenskaplig satsning för att möta morgondagens utmaningar.