SLU-nyhet

Du använder väl SLU:s senaste PPT-paket?

Publicerad: 14 oktober 2022

Uppdaterade mallar, filmer för att underlätta användningen av PPT och en färdig presentation med en hel del nya bilder i bildspel. Detta kan du utgå ifrån när du ska presentera SLU och din verksamhet, forskning med mera.

SLU:s uppdaterade och tillgänglighetsanpassade ppt-mallar finns nu utskjutna till samtliga datorer. Vill du ha tips om hur du använder mallarna kan du också ta del av korta instruktionsfilmer.

När du ska presentera SLU finns en färdig SLU-presentation att utgå ifrån som stöd. Du kan använda hela eller delar av den för att berätta om vad ditt universitet är och gör. Presentationen är nu uppdaterad med bland annat nytt innehåll om samverkan och miljöanalys. Det finns också ett färdigt bildspel med nya SLU-bilder.


Kontaktinformation

Enheten för varumärke och kommunikationsplattformar
Kommunikationsavdelningen