SLU-nyhet

Ny Resurs ute

Publicerad: 17 september 2020

Vår ledstång i samtiden, SLU:s personaltidning Resurs, har kommit ut med terminens första nummer. Du har fått den i din mejl men du kan här klicka dig direkt till förstasidan

https://resurs.slu.se/

Resursredaktionen hoppas att alla har haft en bra och skön sommar. Nu har vi den härliga hösten framför oss och sedan kommer november med sin skönhet. Det blir liksom bara bättre och bättre ju längre tiden går. 

Resursfrågan

Vi går ut hårt direkt och frågar den bästa av läsekretsar en ganska känslig fråga. Så här lyder den "Det sägs att man ska förverkliga dina drömmar. Har du gjort det?". (Hjälp. Vad har jag gjort av mitt liv?") De flesta som svarat (71 %) har klickat på alternativet Delvis och är ganska nöjd med resultatet. 17 % har klickat på Jag har haft tur – eller varit tillräckligt målmedveten – att jag kunnat förverkliga mina viktigaste drömmar. 4 % har klickat på Nja, äsch! Hur kunde Resursredaktionen komma på en så larvig fråga? 

Några artiklar i urval

Kontakta oss

Vi älskar att höra ifrån dig.

Vanja Sandgren, redaktör • vanja.sandgren@slu.se • anknytning 7155

Olof Bergvallolof.bergvall@slu.se • anknytning 8211

Mårten Granert-Gärdfeldtmarten.granert@slu.se • anknytning 1677

 


Kontaktinformation

Resurs – SLU:s personaltidning på webben
E-post: resurs@slu.se

Sidansvarig: mw-red@slu.se