SLU-nyhet

Håll kontakten med SLU Landskaps Facebookgrupp

Publicerad: 21 april 2020
SLU L FB grupp

Idén till en SLU Landskaps Facebookgrupp kom ur en diskussion om hur vi inom SLU Landskap kan lära känna och nå ut till varandra även mellan SLU Landskapsdagar och liknande evenemang, och hur vi känna samhörighet trots våra olika geografiska och organisatoriska tillhörigheter.

Lanseringen av Facebookgruppen kom lägligare än väntat. På grund av begränsningar av Covid-19 och i och med att vi inte kan träffas på Landskapsdagarna nu i april, behöver vi hitta alternativa och virtuella sätt att träffas och nätverka istället. Den nya Facebookgruppen kommer att göra det enkelt för oss som landskapskollegor att nå ut till varandra med dagliga frågor, dela idéer, kommande evenemang, marknadsföra en ledig tjänst eller kanske starta nya samarbeten. 

Förhoppningsvis kommer det att skapa en bekväm miljö för interaktion och på sikt en starkare känsla av tillhörighet. En Facebookgrupp är ett bra sätt att lära känna sina kollegor på ett informellt och avslappnat sätt. Lite som ett virtuellt "fika-bord", som en kollega uttryckte det.

Tillhör du SLU Landskap, men ännu inte i FB-gruppen, anslut ​​här: https://www.facebook.com/groups/346699616246797/

Välkommen och lycka till med nätverkandet!


Kontaktinformation

SLU Landskap
SLU Landskap är en tvärinstitutionell plattform för samverkan och gemensam profilering av landskapsämnet inom SLU och en av de största miljöerna inom forskning och undervisning inom landskapsarkitektur i Europa.

https://www.slu.se/landskap/