SLU-nyhet

Ny Resurs ute

Publicerad: 27 oktober 2020
Ladugård vid Lövsta forskningscetrum, foto.

Äntligen. Nu har Resurs, SLU:s personaltidning på webben, kommit ut. Du har fått den i din mejl men här kan du klicka dig direkt till förstasidan.

Här är länken

https://resurs.slu.se/

Det är ett digert nummer med många intressanta artiklar. Här är några i urval

Resursfrågan

Nu närmar sig en helg som är lite mer helg än vanligt där både lördagen och söndagen är röda och många har möjlighet att vara lite extra lediga. Men det vankas många helgdagar framöver och möjlighet att fira lite extra. Och även om vi ska vara noga att hålla avstånd, vad vore roligare än att få festa lite i dessa eländiga virustider. Så, det är just det vi frågar efter.

Vad firar du?

Allhelgonahelgen har 20 procent av svaren men det något defensivare "Nja, jag firar väl något om andan faller på" leder på 30 procent. Fars dag har 25 procent. Hallowen har 10 och Annan har 5 procent. Du kanske firar Gustav Adolf, han stackarn som dog en ärelös död på ett lerigt och dimmigt slagfält långt hemifrån? Han kan behöva några fler procent än de 5 han har nu.

Det är vi som gör Resurs

Vanja Sandgren, Skara • vanja.sandgren@slu.se • anknytning 7155

Olof Bergvall, Umeå • olof.bergvall@slu.se • anknytning 8211

Mårten Granert-Gärdfeldt, Uppsala • marten.granert@slu.se • anknytning 1677


Kontaktinformation

Resurs – SLU:s personaltidning på webben
E-post: resurs@slu.se

Sidansvarig: mw-red@slu.se