7 jun

Silvicum, Alnarp

The role of trees and forests in relation to climate change

Silvicum, Alnarp

Seminarium med Trevor Fenning, UK Forest Research organisation . "The role of trees and forests in relation to climate change". Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Trevor Fenning, UK Forest Research organisation 7 juni kl. 14.30. "The role of trees and forests in relation to climate change". Föredraget kan följas i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Donnie Peterson – donnie.peterson@slu.se

Mikolaj Lula –mikolaj.lula@slu.se

Fakta

Tid: 2023-06-07 14:30 - 15:30
Ort: Alnarp
Lokal: Silvicum
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap