Vandrande man i en färgfylld skog på hösten i sällskap av en hund.
9
feb
Loftets bankettsal, Campus Ultuna

One Health Day

seminarier, workshops |

SLU Future One Health är en tvärvetenskaplig plattform som stimulerar och stöder SLU:s forskning inom One Health. Den 9 februari 2023 organiserar vi en One Health Day i syfte att belysa mångfalden av den One Health-forskning som bedrivs vid SLU, och diskutera med andra aktörer och forskare hur vi kan samarbeta kring One Health-konceptet, attrahera forskningsmedel och göra skillnad för en hållbar framtid. Sista anmälningsdag är den 2 februari!

För mer information om programmet.

OBS! Anmälan är stängd.

Fakta

Tid: 2023-02-09 09:00 - 16:30
Ort: Campus Ultuna
Lokal: Loftets bankettsal
Arrangör: SLU Future One Health
Sista anmälningsdag: 2 februari 2023