Ekenäs Herrgård, Flen, foto.
20
sep

 –

22
sep
Ekenäs gård, Vadsbro, Flen

Forskarläger på Ekenäs

interna händelser | möten, sammanträden |

SLU's fyra framtidsplattformar bjuder in seniora såväl som juniora SLU-forskare till Ekenäs gård, för tre dagars diskussioner kring tvärvetenskaplig forskning. Fokus kommer att vara miljö och hållbarhet i kombination med skogsbruk, livsmedelsproduktion, stadsplanering och one health. OBS! Förlängd ansökningstid: Sista ansökningsdag är den 15 augusti.

Varmt välkommen till tre dagar med inspirerande diskussioner om tvärvetenskaplig forskning! SLU's fyra framtidsplattformar (SLU Future One Health, SLU Future Forests, SLU Urban Futures och SLU Future Food) bjuder in SLU-forskare till Ekenäs gård, Vadsbro utanför Flen.

Läs mer om vårt upplägg och hur du ansöker på vår engelska sida.

Fakta

Tid: 2022-09-20 - 2022-09-22
Ort: Vadsbro, Flen
Lokal: Ekenäs gård
Arrangör: SLU Future One Health, SLU Urban Futures, SLU Future Food and SLU Future Forests
Mer information:
Bilden publicerad med stiftelsen Stiftelsen Oscar och Lili Lamms minnes medgivande. Fotograf Itte Weidman.