SLU-nyhet

Föreläsningsserie om Urban Transformation lanseras

Publicerad: 26 februari 2021

Forskningsprojektet Plan Redux, finansierat av Movium Partnerskap i samverkan med Göteborgs stad, och medverkande forskare från institutionen för landskapsarkitektur, planering och förvaltning vid SLU och Arkitektur på LTH, lanserar en digital föreläsningsserie kring urban transformation. Föreläsarna ingår i projektets internationella expertgrupp och delar med sig av sina erfarenheter av att arbeta med omvandling av urbana landskap längs med floder. Varje samtal består av en 30 minuter lång föreläsning och därefter ett modererat samtal med den digitala publiken. Länk till de olika föreläsningarna annonseras i SLU:s kalendarie. 

 

VÄLKOMMEN!

Inbjudan
Föreläsningsserie om Urban Transformation lanseras

Kontaktinformation

Caroline Dahl, verksamhetsledare vid Tankesmedjan Movium
Enheten för samverkan och utveckling
caroline.dahl@slu.se, 072-2131530

Sidansvarig: parvin.mazandarani@slu.se