24 apr

TBA, Uppsala

Funding Day, Ultuna

interna händelser | seminarier, workshops |
Örtgräsmattan, även kallad gobelängen, och Biocentrum vid SLU i Uppsala. Foto.

Välkommen till en dag dedikerad till finansiering av forskning och utveckling där du får expertvägledning, värdefulla insikter och möjlighet till att delta i livliga diskussioner. Evenemanget passar dig som forskare, oavsett om du har lång erfarenhet eller precis har påbörjat din akademiska resa.

Morgonen kickstartar med en serie presentationer från finansiärer verksamma i regionen som ger dig de senaste finansieringsmöjligheterna, trenderna och insidertipsen. Du får chansen att mingla med representanter för finansiärer, SLU:s finansierings- och innovationsexperter och andra forskare under lunchen. Ett tillfälle att få värdefull kunskap om hur du navigerar i finansieringslandskapet.

På eftermiddagen kommer vi att hålla en serie korta sessioner, ledda av experter från hela SLU, för att introducera dig till praktiska verktyg och insikter för att frigöra din forskningsfinansiering och innovationsutveckling.

Passa på att ta del av en dag av inspiration och samarbete på SLU:s Funding Day, Ultuna!

Anmälan öppnar längre fram – spara datumet!

Fakta

Tid: 2025-04-24 09:00 - 16:00
Ort: Uppsala
Lokal: TBA
Arrangör: SLU Grants Office, Fundraising, SLU Global, och SLU Holding
Mer information:

Språk: engelska

Funding Days kommer också att hållas i Alnarp (24 oktober 2024) och Umeå (13 mars 2025).


Program

Det fullständiga programmet kommer att publiceras här under sommaren.


Kontaktinformation

Anna Lehrman, fundraiser, PhD
Ledningskansliet
anna.lehrman@slu.se, 018 67 22 32, 070 930 63 90