Mjölk hälls i ett glas. Foto.
28 nov

Aulan, Uppsala och digitalt

Mjölkveckan 2024

konferenser | möten, sammanträden |
Ett ko-öga i närbild. Foto.

Varmt välkommen till årets Mjölkvecka där vi lyfter möjligheter och utmaningar för svensk mjölkproduktion. Vi diskuterar utvecklingsvägar och hur forskningen kan bidra till utvecklingen. Den 28 november arrangeras en fysisk konferens i Uppsala (som även sänds digitalt) och resten av veckan arrangeras olika digitala aktiviteter.

På SLU:s mjölkvecka diskuteras färsk forskning somsträcker sig från den individuella kon, till miljöpåverkan på gårdsnivå, till nyttan och nya möjligheter med gräsvallen till miljö- och folkhälsoaspekter för kostrekommendationer. Förutom konferensen arrangeras digitala aktiviteter kring mjölkproduktion under veckan, detaljerad information kommer. Mjölkveckan modereras av Malin von Essen.

Den 27 november arrangeras Jordbruksekonomisk konferens på SLU i samma lokal och där diskuteras bland annat mjölkens ekonomi. Passa på att delta även här!

Mjölkveckans program i korthet

  • 25 november: Webbinarier
  • 27 november okt: Jordbruksekonomisk konferens 2024, Aulan på SLU i Uppsala
  • 28 november: Konferensen Mjölkveckan. Du kan delta på plats i Aulan på SLU i Uppsala eller digitalt.
  • 29 november: Webbinarier

Fakta

Tid: 2024-11-28
Ort: Uppsala och digitalt
Lokal: Aulan
Arrangör: SLU Future Food
Sista anmälningsdag: 18 november 2024
Mer information:

Sista anmälningsdatum för att vara på plats på konferensen den 28 November stänger 18 november Därefter går det fortfarande att anmäla sig till det digitala programmet.