SLU-nyhet

Doktorander - dags att söka internationella resebidrag!

Publicerad: 23 januari 2024

Om du som doktorand vill resa utomlands inom ramen för din utbildning finns nu åter möjligheten att ansöka om resebidrag för internationalisering av forskarutbildningen. Det finns även en viss möjliget för personer som disputerat att ansöka om medel, men det får högst ha gått två år efter disputationen.

Forskarstuderande kan söka stipendium för kortare eller längre studiebesök, deltagande i internationella doktorandkurser och för konferenser eller workshops.

Du kan hitta mer information och instruktioner för hur du ansöker på resebidrag och stipendier för doktorander hittar du på medarbetarwebben. Den aktuella utlysningen ligger under rubriken "Resebidrag för internationalisering". 

Sista ansökningsdag för vårens utlysning är 28 februari. 

Lycka till!


Kontaktinformation

travelgrants@slu.se