SLU-nyhet

Hitta din ämnesingång till SLU:s miljöanalys - möt våra koordinatorer

Publicerad: 08 september 2022

Hur mår miljön? SLU:s miljöanalys stödjer samhället med kunskap och beslutsunderlag genom tolv program som anknyter till miljömål och globala hållbarhetsmål. Programkoordinatorerna har koll på ämnesområdena, vad vi gör och vilka våra experter är. Möt personerna du ska kontakta.

Det finns en rad nya ansikten bland koordinatorerna. Nytt är också att nästan alla miljöanalysprogram även fått en biträdande koordinator.

För program Försurning har SLU-forskarna Martyn Futter och Magnus Simonsson klivit in som koordinator respektive biträdande koordinator.

För program Kust och hav är Christina Halling numera koordinator och Stefan Larsson ny biträdande koordinator.

– Jag ser fram emot att få vara med och stärka och utveckla SLU:s miljöanalys inom program Kust och hav, men jag vill också gärna bidra till de frågor som vi bäst tar oss an med ett bredare grepp, säger Stefan Larsson, senior miljöanalysspecialist.

Tidigare i år har Gunnar Carlsson tagit över som koordinator för program Giftfri miljö med Anna-Karin Dahlberg som ny biträdande koordinator.

Fler nya biträdande koordinatorer inom SLU:s miljöanalys är dessutom:

  • Inka Bohlin (program Skog)
  • Örjan Berglund (program Klimat)
  • Tim Hofmeester (program Vilt).

Ta kontakt med våra koordinatorer om du har frågor om miljöanalysarbetet eller om du vill samarbeta med oss. Passa på att träffa några av våra koordinatorer och miljöanalysexperter på Miljöövervakningsdagarna i Umeå den 13-15 september.


Kontaktinformation