Kontaktinformation
Avdelningen för infrastruktur, SLU Lokaler, lokalplanering
SLU har under våren gjort en upphandling för drift av restaurang och intern catering för SLU i Alnarp.
Upphandlingen är genomförd enligt LOU. För att anbudsgivarna skall vara kvalificerade för vidare bedömning skall de uppfylla krav på t ex ekonomi, kvalitet och hållbarhet.I detta fall var det fyra anbudsgivare som var kvalificerade och som sedan utvärderades för mervärde i form av presenterat koncept och menyförslag för lunch och catering samt pris.
En arbetsgrupp bestående av inköpsavdelningen samt medarbetare och studenter från SLU:s restauranggrupp har tagit fram anbudsunderlag och utvärderat anbudsgivarna.
Pembert & Gustavsson rankades högst i utvärderingen och utmärkte sig genom vision, entusiasm och skicklighet samt mervärden i form av väl genomtänkt koncept inriktat på samverkan samt intressanta menyförslag.
Nuvarande krögare är verksam fram till slutet av juni och därefter kommer köket att renoveras. Pembert & Gustavsson startar sedan upp i samband med terminsstarten.