SLU-nyhet

Information gällande korthantering i passagessystemet under v.11

Publicerad: 24 februari 2020

Under mars månad kommer vi att genomföra ett större uppgraderingsarbete i passersystemet under perioden 2020-03-11 – 2020-03-13, detta kommer påverka de som har ett behov av förändring i sina behörigheter samt för nya användare under denna tid. I övrig ska inte befintliga användare drabbas mer än att kortläsarna kan komma att pipa när de startas om i uppgraderingsarbetet.

Under uppgraderingsarbetet kan ingen göra förändringar i passersystemet, undantag säkerhetsenheten som kan vid akuta förfrågningar vara behjälpliga. Vid en sådan förfrågan äger säkerhetsenheten rätten att avgöra om ett sådant ärende ska åtgärdas akut eller inte, ett sådant ärende skickas till sakerhet@slu.se med en motivering.

Vi har förståelse för att detta kan komma att drabba eran verksamhet under denna period men vi är tvungna att genomföra detta arbete och vi beklagar eventuella störningar under denna period.