17 jan

Silvicum, Alnarp

Filling an educational gap – delivering expert knowledge on gender equality, diversity and inclusion in forestry to ALL

seminarier, workshops |

Seminarium med Ida Wallin, Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap. "Filling an educational gap – delivering expert knowledge on gender equality, diversity and inclusion in forestry to ALL". Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Ida Wallin, Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap 17 januari kl. 14.00. "Filling an educational gap – delivering expert knowledge on gender equality, diversity and inclusion in forestry to ALL". Föredraget kan följas i salen Silvicum och förhoppningsvis också via Zoom . Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Donnie Peterson – donnie.peterson@slu.se

Fakta

Tid: 2024-01-17 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Silvicum
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap