20 mar

Online

Kraftsamling växthälsa

SLU har tillsammans med Jordbruksverket tagit fram en plan för ett gemensamt växtskyddsarbete. Planen har sitt ursprung i idéer och handlingar som initierades av flera SLU-forskare för några år sedan. Nu är det dags för handling igen: Hur främjar vi den gemensamma åtgärden och lyfter den avgörande betydelsen av växthälsa?

Delta på seminariet för att höra mer om Kraftsamling växthälsa. Dela med dig av dina idéer om hur vi tillsammans med intressenter tar upp växthälsa på beslutsfattarnas agenda.

Seminariet riktar sig främst till forskare på SLU.

Presentatör: Riccardo Bommarco, Institutionen för ekologi, SLU

Kontakta cajsa.lithell@slu.se för att få zoom-länken.

Fakta

Tid: 2023-03-20 12:00 - 12:45
Ort: Online
Arrangör: SLU Nätverk växthälsa
Mer information:

Detta seminarium är en del av SLU Nätverks växtskydds måndagslunchseminarium. Seminariet består av ca. 20 min presentation av den inbjudna talaren, följt av 25 min för frågor och diskussion. Välkommen!Kontaktinformation

cajsa.lithell@slu.se